A weboldal cookie-kat használ. További információk.
  • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

27

Ízkavalkád avagy kalandom a Paradicsomos Pitével

2011.07.27 - szerda

 

Múltkori blog bejegyzésem idején javában zuhogott az eső és forró csokit szopogattam. Ma végre kisütött a nap és lakótársaim úgy döntöttek, hogy kipróbálnak egy új receptet. Végigasszisztáltam a folyamatot és olyan isteni finom lett ez a vegetáriánusok által is fogyasztható egytál étel, hogy ide kívánkozik a recept.

 

Hozzávalók (4-6 főre):

50 dkg hagyma

40 dkg fagyasztott leveles tészta

40 dkg mozzarella

4-5 db közepes paradicsom

10 dkg kimagozott olívabogyó

olívaolaj, bors, só, bazsalikom

 

  1. A fagyasztott leveles tésztát időben kivesszük a mélyhűtőből, hogy amikor szükségünk lesz rá nyújtható állapotban legyen.
  2. Előkészítjük a teflontepsit (kb. 30x40 cm), aminek az alján egy kis olívaolajt szétkenünk. A leveles tésztát akkorára nyújtjuk (ha nincs sodrófa, akkor sörösüveg is megteszi :-), hogy kibélelhessük vele a tepsit. Megágyazunk a tölteléknek!
  3. A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra szeleteljük és teflon serpenyőben kis olívaolajon pároljuk, arany barnára sütjük (a lényeg, hogy átpuhuljon). A végén ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
  4. Bekapcsoljuk a sütőt, hogy felmelegedjen 200 ?C-ra (ez nálunk a gázsütőn 6-os fokozat).
  5. A tésztával kibélelt tepsibe öntjük a hagymát és elterítjük. Erre fekteted rá a felszeletelt mozzarellát (közben kóstolgathatod ....), erre szórunk egy kis szárított bazsalikomot (ha van friss, akkor azt) (A. fotó), erre jön a felszeletelt paradicsom. Ezt sózzuk, borsozzuk, és végül rászórjuk a kimagozott olívabogyót (egészben vagy szeletelve) (B. fotó).
  6. Betoljuk a sütőbe és 25-30 percig sütjük. (C. fotó)
  7. Hagyjuk 15-20 percet pihenni a tepsiben, hogy a sajt újra megszilárduljon és könnyebb legyen felvágni. (D. fotó) Szeleteléskor vigyázz, nehogy felsértsd a teflonbevonatot.

A pite

Frissen nagyon finom. Maradt belőle holnap ebédre is. Kíváncsi vagyok milyen lesz majd az íze. Zöld teával öblítettem le, de erről majd legközelebb írok. A Paradicsomos Pite kezdő (hímnemű és nőnemű) konyhatündéreknek kiváló önbizalom-növelő lehetőség. Kipróbálod?

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on